Draga bodoča mamica

Zato, da lahko nekoga VARNO pelješ čez najpomembnejše dogodke v življenju je pomembno ogromno znanja, veliko izkušenj in dela z ogromno ljudmi po strokovni plati. V naši ekipi so strokovnjaki iz področij, ki so bistvena za razvoj otroka in čudovito izkušnjo starševstva. Vabimo vas, da se udeležite Srečanja trebuščkov, ki bo potekalo v torek, 24. maja 2022, s pričetkom ob 16.30 uri v centru Draš v Mariboru.  Pripravili smo kakovosten program, s priznanimi STROKOVNJAKI iz različnih področij.

Draga bodoča mamica, vabljena.
NA SREČANJE TREBUŠČKOV!
VEČ O DOGODKU

Program

 

Pester in obsežen program, poln koristnih informacij za bodoče mamice.

Hormonski koktejl med porodom

Maja Koprivnikar, dipl. babica in učiteljica joge v nosečnosti

Moč vonja

Majina sfera, Maja Vodeb Bečić

Moč vonja

Majina sfera, Maja Vodeb Bečić

Nega novorojenčka z naravno kozmetiko

Mateja Poš, Tosama d.o.o.

Fit nosečka

Core, Marjetka Žvikart

Fit nosečka

Core, Marjetka Žvikart

Ustvarjanje najlepših spominov  
K. Marcella Photograpy

Demeter je več kot BIO

Maja Kralj, BIOMI d.o.o.

Porod doma

Urška P. Iršič, doula 

V maminem objemu - Vse o nošenju otrok​

Nosiva se, Josipa Palnec, Certificirana svetovalka za nošenje 

 

V maminem objemu - Vse o nošenju otrok

 

Nosiva se, Josipa Palnec, Certificirana svetovalka za nošenje

 

Nosečnica - nega kože in intimnih predelov

dipl. kozm.  Lara Štrukelj
 

Kaj vse je potrebno vedeti ob nakupu vozička?

Mitja Mozetič, podjetje Minime d.o.o. 

Kaj vse je potrebno vedeti ob nakupu vozička?

Mitja Mozetič, podjetje Minime d.o.o. 

 

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 9,90€.

Na samem srečanju boste prejele izredno koristne informacije, katere bodo podali različni strokovnjaki, dostop do predavanja po izbiri iz spletne strani www.PROFISTARS.si – online priprave na porod in starševstvo, ter goodie bag s praktični darilci.  Z udeležbo na dogodku boste prejeli tudi stalen popust v otroški butični trgovini All4Kids, kjer vam bodo pomagali odgovoriti na marsikatero vprašanje.  Želimo vam pokazati pot do zaupanja vase, preko strokovnih, preverjenih, varnih, vendar ne ozkoglednih  informacij. Srečna družina se začne z mirnim, srečnim, izpolnjenim in zadovoljnim staršem oziroma tistim, ki se na to vlogo šele pripravlja. Zato, da lahko nekoga VARNO pelješ čez najpomembnejše dogodke v življenju je pomembno ogromno znanja, veliko izkušenj in dela z ogromno ljudmi po strokovni plati, šele takrat lahko svetuješ varno in posameznemu staršu in otroku  prilagojeno ter ga opogumiš in lahko pokažeš, da lahko zaupa svojemu avtentičnemu jaz.

Poskrbeli bomo, da v naši skupnosti še posebej občutljive in ranljive nosečke NE BOSTE  tarče nestrokovnih in predvsem samooklicanih strokovnjakov, ki sicer zvenijo lepo, a so daleč od priporočenega in od resnice, najti pa jih je mogoče vsepovsod. – predvsem na spletu. Omenjeni navadno niso niti iz stroke in  imajo  le eno izkušnjo – svojo – iz katere izpeljejo svojo verzijo resnice, ki jo prodajajo za edino pravo. Življenje pa ni takšno. Niti dva človeka nista popolnoma enaka, niti enojajčna dvojčka ne.

Pridružite se nam, saj vam želimo pokazati pot do zaupanja vase, preko strokovnih, preverjenih, varnih, vendar ne ozkoglednih  informacij. Srečna družina se začne z mirnim, srečnim, izpolnjenim in zadovoljnim staršem oziroma tistim, ki se na to vlogo šele pripravlja. 

Organizator dogodka: ALL4KIDS d.o.o.

PRIJAVA NA DOGODEK

 S prijavo na Srečanje trebuščkov se strinjate s prejemanjem elektronskih novic s strani podjetja All4Kids d.o.o.
Prijave zbiramo do ponedeljka, 23. maja
 2022. Potrditev o prijavi boste prejeli v roku 12 ur na vaš e-mail. 

PARTNERJI